Over SEO Specialist Sliedrecht

SEO Specialist Sliedrecht helpt jou om te stijgen in de zoekmachine van google. Dat doen we door een SEO opleiding aan te bieden, gericht SEO onderzoek voor je te doen en/of door de SEO van jouw organisatie te verzorgen.


Dennis Verhoef van SEO Specialist Sliedrecht

Wie zit er achter SEO Specialist Sliedrecht?

Mijn naam is Dennis Verhoef en in 2012 heb ik mijn bachelor Communications behaald aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Hoewel dit een leuke en goede opleiding is miste ik altijd een echte specialisatie. Zo krijg je veel informatie en opdrachten over allerlei verschillende onderwerpen die gerelateerd zijn aan marketing en communicatie, maar de volledige focus ontbrak. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik in contact gekomen met zoekmachine optimalisatie (SEO) en heb ik een lang traject gevolgd waardoor ik een SEO Specialist ben geworden. Met SEO Specialist Sliedrecht voeren we SEO onderzoeken uit,  kunnen we de SEO van een organisatie verzorgen en kunnen we mensen opleiden tot een SEO Specialist.

Onze diensten

SEO onderzoek

Krijg inzicht in je huidige SEO ranking en de kansen die er nog liggen aan de hand van een SEO rapport op maat.

SEO uitbesteden

Als ondernemer weet je dat een goede positie in google belangrijk is. Heb je tijd te kort om zelf aan de slag te gaan? Dan kun je een SEO Specialist inhuren.

SEO schrijven cursus 2022

SEO Schrijven Cursus

Met deze SEO schrijven cursus leer je binnen no-time blogs of webteksten te schrijven die scoren in Google!